Sida 1 av 5

Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 23 oktober 2010, 13:42
av cosworth_johan
Kan ju börja med en som går så här:

3 st satt på en pub och små drack lite (en amerikanare, en australienare och slutligen en ryss) och de satt o pratade lite och alla kände att det var tråkigt som tusan när amerikanaren kom på en sak: han sa till bartendern att han ville ha 3 shots på en bricka som han ju givetvis fick, så amerikanaren tog brickan i handen och kastade upp de 3 shotglasen i luften och drog fram en pistol och sköt sönder alla 3 och säger: Det är jag som är Buffalo Bill till de 2 andra..

Australienaren tänkte ett tag och därefter så beställde han 3 flaskor öl och sa till bartendern att inte öppna dem samt att ställa dem på bardisken. Och då tar han fram sin bumerang och kastar den mot de 3 flaskorna på disken och slår av kapsylerna från flaskorna och fångar sin bumerang igen och sätter sig ner då han säger: det är jag som är Bumerang Bill!

Och då sitter ryssen och tänker- Shit vad i hela världen ska jag komma med..

varpå han hoppar upp på bordet och drar ner byxorna och fram kommer det 2 penisar, varpå han säger: Det e jag som är TjernoBill.. :smeeh:

Re: Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 23 oktober 2010, 14:32
av Troublesome
:smeeh:

Re: Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 23 oktober 2010, 15:25
av zilent
Haahah :smeeh:

Den hade jag inte hört förut ^^

Re: Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 23 oktober 2010, 15:26
av cosworth_johan
zilent skrev:Haahah :smeeh:

Den hade jag inte hört förut ^^


Hehe, jag har ett par andra som är lite fräckare, men jag vet inte riktigt var gränsen går för oss!! Peter Kanske kan kommentera detta så får vi se :goddjob:

Re: Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 23 oktober 2010, 15:41
av zilent
Haha, själv tycker jag inte att det ska finnas några gränser när det gäller skämt.
Vi har ju tryck och yttrande frihet :D

Men man kanske skulle göra en tråd som man nämner till typ fräckisar så att de som inte vill läsa just den sortens skämt så behöver man inte ;)

Re: Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 23 oktober 2010, 16:19
av Troublesome
cosworth_johan skrev:
Hehe, jag har ett par andra som är lite fräckare, men jag vet inte riktigt var gränsen går för oss!! Peter Kanske kan kommentera detta så får vi se :goddjob:


Det är trots allt skämt så man kan ju ändå vara rätt så fräck utan att förolämpa någon.
Här är iaf ett litet utdrag från forumreglerna vi har här på GW:
Diskussionerna ska hållas i en ordningsfull och respektfull manér. Bråka på ett elakt sätt är förbjudet och kommer att straffas hårt. Oetiskt, elakt, och ironiska attityder kommer inte att tolereras, kommer att raderas och sanktioner kommer att tillföras. Sexistisk och/eller rasistiska skrivelser eller poster är strängeligen förbjudna. Användaren får inte heller upprepa sina tidigare åsikter eftersom det räknas som Flooding och ett försök att tysta diskussionen genom att skrika. Detta bestraffas också. Överdriven användning av smilis, färger, bilder, bold bokstäver och jättestora bokstäver kommer inte att tillåtas.


Hoppas detta var till någon hjälp för att kunna avgöra fräckhetsgraden :hopp:

Re: Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 24 oktober 2010, 12:21
av zilent
Kära Make!
Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott. Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.De sista veckorna har varit ett helsike!!
När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över. Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig. Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.
Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.
Din Ex-fru.

Kära Ex-fru.
Inget har gjort mig gladare än ditt brev. Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra... Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med...
Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga. Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk. När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet,men tydligen inte. Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.
Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.
Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev...allt händer av en anledning antar jag.
Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR. Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.
MVH rik som fan och fri som tusan.
PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?

Re: Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 24 oktober 2010, 12:31
av Troublesome
:smeeh:

Skulle gärna vilja se hennes minn när hon läser hans brev. :smeeh:

Re: Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 24 oktober 2010, 16:44
av Apocalypse
Åhh, fy fan vad bra den va :smeeh: :smeeh: :smeeh: :smeeh: :smeeh:

Re: Skämt och diverse tråden!!

InläggPostat: 24 oktober 2010, 18:37
av cosworth_johan
10++!!!!! :bravo58: :bravo58: :bravo58: :bravo58: